fbpx Skip to content

Kategori: Smagning

Hos Vault of Spirits gør vi alt hvad vi kan for at leve op til vores navn. Eksklusiv og lækker spiritus, serveret i en lækker og eksklusiv oplevelse. Vi sørger for at det er det allerbedste gin, det allerbedste rom og det allerbedste whisky I får serveret, under de allerbedste vilkår, til vores virtuelle smagninger. Er du til gin, rom eller whisky? Så prøv vores virtuelle smagninger. Vi går ikke ned på kvalitet.

Virtuelle Smagninger:

Da Vault of Spirits startede en bølge der bredte sig gennem hele Danmark.

Vi startede en bølge der bredte sig gennem hele Danmark. Virtuelle smagninger er kommet for og blive og vi går aller forrest.

Det var meningen det var her alle vores fysiske smagninger skulle ligge. Whiskysmagninger, ginsmagninger og romsmagninger. 2020 ville noget helt andet og den var vi med på med det samme.

D. 27. marts 2020 afholdte vi Danmarks første virtuelle ginsmagning (Vi kom på forsiden af TV2 – se her).
Vi fik nemlig en god idé og den var hele Danmark med på. Sidenhen har vi afholdt rigtig, rigtig mange virtuelle smagninger, både for private og for arbejdspladser. Vi tilbyder et fuldstændig professionelt setup med kameramand og lydmand, til alle vores virtuelle smagninger og tilbagemeldingerne er overvældende: “Fantastiske serveringer, læringsrigt, hyggeligt, sjovt, skøn energi og nærværende setup”.

Vi afholder fede konkurrencer og vi gør alt hvad vi kan for at I sidder tilbagelænet og 100% veltilfredse med hele jeres oplevelse. Fra bestilling til endt “show”.

smagninger - fødevaregodkendt - fotoFødevaregodkendte smagssæt

Hos Vault of Spirits er vi MEGET stolte over at være Fødevaregodkendte – Det betyder nemlig at vi ALTID kan stå 100% inde for vores produkter og tilbyde vores fantastiske deltagere den sikkerhed, at vores smagssæt er produceret under ordentlige forhold. Se vores kontrolrapport lige her.

© Vault of Spirits – Smagning

Kategori: Smagning

Viser alle 7 resultater

FÅ 10% RABAT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit føste køb

*Gælder ikke smagninger og nedsatte varer.

Sommerpause

Vi tager en lille sommerpause: Vault of Spirits modtager ordrer som altid, men sender først pakkerne afsted d. 23. juli