Skip to content

Virtuel Whiskysmagning d. 10. okt. kl. 20.30

Danmark

Virtuel Whiskysmagning vol. 2

Vi bukker os i støvet og takker for en fantastisk virtuel whiskysmagning vol. 1 og så SKYNDER vi os at gå videre til vol. 2 – for vi kan SLET ikke vente.

Spiritus festivallerne bliver pt. aflyst på stribe. Det er selvfølgelig klart, men også rigtig ærgerligt for os nydere og entusiaster. Vi havde jo glædet os til at se en masse whisky folk, smage en masse god whisky og få en bid af den der fantastiske whisky-energi.

Efter KÆMPE successen Virtuel Whiskysmagning vol. 1 – afholder vi nu vol. 2 – så vi stadigvæk kan samles om noget helt fantastisk god whisky – på en helt og aldeles Corona venlig måde!

 

Programmet

D. 10. oktober kl. 20.30 afholder vi virtuel whiskysmagning – vi streamer LIVE på Facebook.

Hos Vault of Spirits synes vi altså, at den aller bedste start på en smagning det er en god øl. Derfor starter vi vores smagning, med en god skotsk øl 🙂 Programmet er oppe, mine damer og herre!

Brew Dog – Lost Lager, 4.7% fra Øldåsen.dk

3 cl. Sherry cask malt 2009/2017 – Wilson & Morgan, 43%

3 cl. Glengoyne Legacy Chapter 1 2019, 48%

3 cl. Campbeltown 5 års 2014 – North Star Spirits, 49.1%

3 cl. Vega 22 års – North Star Spirits, 43.9%

3 cl. Ardmore 2009/2018 9 års – Wilson & Morgan, 46%

3 cl. Caol ila 2011 single malt 1st fill bourbon barrel – Wilson & Morgan, 46%

 

Skulle du have været til Whisky-festival?

Det skulle du sikkert… Glæd dig i stedet til vores virtuelle whiskysmagning vol. 2. – og invitér dine venner med på idéen og arranger en god aften derhjemme, d. 10. oktober kl. 20.30

 

Virtuel whiskysmagning – virtuel smagning nr. 10

Siden Corona har Vault of Spirits afholdt 9 virtuelle smagninger og alle sammen med rigtig stor succes. Dvs. denne smagning bliver vores 10. smagning. VI bruger professionel kamera- og lydmand, det gør din oplevelse hjemme i stuen, super god.

Sammen med Bent fra Sprit & Co. og Daniel “The Whisky Viking”, går vi igen LIVE på vores Facebook-side, men med et helt nyt whisky-program. Nyd dit whiskysmagnings-sæt derhjemme, hos gutterne, i logen eller i sommerhuset. Bare du har husket dit whiskysmagnings-sæt.

 

Sådan kommer vores Virtuelle Whiskysmagning d. 10. oktober til at foregå

Du køber et whiskysmagnings-sæt her og vi fremsender en pakke til dig, der indeholder de en øl og de 6 forskellige whiskyer, som vi skal smage. Lørdag d. 10. oktober 2020 kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Facebook-side.

LIVE på siden afholder vi en “almindelig” (host host) whiskysmagning med gode historier og  brugbar viden – imens sidder du alene, sammen med dine venner, din familie, dine gæster i din have/stue og følger med og smager på de samme whiskyer som os.

Find begivenheden på facebook  LIGE HER og følg med i optakt, videoer, løbende beskrivelser af whiskyerne og meget andet 🙂

 

Hvordan foregår det helt præcist med sådan en Whiskysmagning på Facebook?

Ved at Trykke her – kan du faktisk se optagelse fra vores Virtuelle Whiskysmagning vol. 1 (vores 9. virtuelle smagning), som vi afholdte d. 21. august.

 

Det med småt, skrevet med stort:
Vores whiskysmagnings-sæt bliver først sendt ud fra uge 39 – køber du andet på siden, f.eks. en flaske whisky, vil denne først blive sendt ud sammen med dit whiskysmagnings-sæt. Skal du bruge den ønskede flaske før, bedes du derfor købe dette i en separat ordre.

 

 

© Vault of SpiritsSmagning

Din pris

DKK 299,00

Din pris

DKK 299,00

FÅ 10% RABAT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit føste køb

*Gælder ikke smagninger og nedsatte varer.

Sommerpause

Vi tager en lille sommerpause: Vault of Spirits modtager ordrer som altid, men sender først pakkerne afsted d. 23. juli