Skip to content

Virtuel Romsmagning - Rom på terrassen - d. 31. juli kl. 20.30

Danmark

Romsmagning på terrassen

Virtuel Romsmagning – vi gør det SELVFØLGELIG igen! Vores virtuelle romsmagninger går for at være KÆMPE successer – og selvom Danmark åbner op – så lukker vi ikke ned.

Det er sjovt, det er spændende, det er VILDT og det er en KÆMPE smagsoplevelse!

Denne gang rykker vi rommen ud under åben himmel – vi skal nemlig have rigtig god rom på terrassen – mon Terrasse Pia dukker op? Ingen ved det! Men vi ved i hvert fald, at vi skal smage rigtig god rom – et program for alle. Romelskeren, nybegynderen, eksperten eller blot for dig der vil sætte et UFORGLEMMELIGT præg på en succesfuld fredag med vennerne.

Inviter dine venner til Romsmagning på terrassen

Vores virtuelle romsmagning d. 31. juli kl. 20.30 er for alle. Vi skal igennem en masse lækker rom som Romdeluxe og VaultofSpirits.dk sørger for at I får serveret – lige der hvor I aller helst vil. Er det haven, altanen, campingpladsen eller i feriehuset i Provence? Vi kommer til jer…. altså LIVE over Facebook 😉

D. 31. juli kl. 20.30 afholdes Virtuel Romsmagning – Rom på terrassen – vi streamer smagningen LIVE på Facebook.

Når du har bestilt din Virtuelle Romsmagning – Rom på terrassen – d. 31. juli kl. 20.30 modtager du en pakke med posten med den vildeste Velkomstdrink og fantastisk god rom.

Velkomstdrink – D&T med 3 cl. Jamaica White DOK, 85.6% og Ting Grapefruit
3 cl. Pretty Maids 1 LUST, 40%
3 cl. Selected Series Rum 6, 42%
3 cl. Diplomatico Mantuano, 40%
3 cl. Selected Series Rum nr. 5 – Strong Navy, 57.7%
3 cl Wild Series Rum nr. 7, 67.9%

 

Sådan vil vores Virtuelle Romsmagning – Rom på terrassen – komme til at foregå

Du køber et romsmagnings-sæt her og vi fremsender en pakke til dig, der indeholder de 6 rom og en enkelt Ting, som vi skal smage. Fredag d. 31. juli 2020 kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Facebook-side.

Her afholder vi en “almindelig” (host host) romsmagning med gode, lunefulde historier og også brugbar viden – imens sidder du alene, sammen med dinne venner, din familie, dine gæster i din have/stue og følger med og smager på de samme rom som os.

 

Hvordan foregår det helt præcist med sådan en Romsmagning på Facebook?

Det kan du faktisk se ved at Trykke her – det er vores optagelse fra vores forrige Virtuelle Romsmagning, som vi afholdte på Fars Dag.

 

Det med småt, skrevet med stort:
Vores romsmagnings-sæt bliver først sendt ud fra slut uge 28 – køber du andet på siden, f.eks. en flaske rom, vil denne først blive sendt ud sammen med dit romsmagnings-sæt. Skal du bruge den ønskede flaske før, bedes du derfor købe dette i en separat ordre.

Din pris

DKK 299,00

Din pris

DKK 299,00

Relaterede produkter

FÅ 10% RABAT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit føste køb

*Gælder ikke smagninger og nedsatte varer.

Get 10% discount

Sign up for our newsletter here and get a 10% discount on your first purchase.

*Does not apply to tastings and discounted items.