Skip to content

Virtuel Ginsmagning - PÅSKEFROKOSTEN - 26. marts kl. 20.30

Danmark

Virtuel Ginsmagning – PÅSKEFROKOSTEN

Julefrokosten var en KÆMPE success! Over 1100 ginsmagningssæt sendte vi ud og selvfølgelig gentager vi successen. Vi inviterer jer nu til Virtuel Ginsmagning – PÅSKEFROKOSTEN!

Landet er som landet ligger – og vi savner alle sammen at være sammen! Julen var selskabs-tom, vinteren den er mørk og kold – men endelig derefter… Ja, derefter SÅ kommer foråret… Og selvom vi måske endnu ikke må mødes til de helt store påskefrokoster, så er vi heldigvis rigtig gode til at skabe rammen om at være sammen – hver for sig. Vi har nemlig over 20 SUCCESFULDE virtuelle smagninger i bagagen og vi elsker at nå ud i jeres stuer, for at samles, opleve, skåle og at have noget at se frem til – SAMMEN!

Nu skal vi have FORÅR og GIN

Selvom vi ikke må ses som før, så har vi heldigvis stadig det til fælles at vi rigtig godt kan lide at forkæle os selv og opleve. Og lige præcis forkælelse og oplevelse er i hæjsædet når vi sender kvalitets gin ud til jer. Vi går IKKE ned på kvalitet og ginnen vi serverer til vores alle sammens påskefrokost vil endnu engang forblænde dine smagsløg. Vi tager jer på en rejse igennem ginnens verdens og vi gør det med nærvær, nørderi, gode historier og selvfølgelig branchens bedst producerede LIVE streams med proffesionel lyd-og kameramand.

Nørderi? Skal jeg så være gin nørd for at deltage til Virtuel Ginsmagning?

Nej, det skal du selvfølgelig ikke. Vi formår at holde det på et niveau hvor ALLE kan være med og synes det er interessant – fra den nyeste gin-nyder til den største gin-connesiuer.

 

Virtuel Ginsmagning – PÅSKEFROKOSTEN – 26. marts kl. 20.30

Sæt et kryds i kalenderen, køb dit ginsmagningssæt  og tag din flotteste kjole på eller dine mest behagelige pyjamasbukser på – fordi ginnen er helt fantastisk og historierne er gode!

Ginsmagningssættet du modtager til Virtuel Ginsmagning – PÅSKEFROKOSTEN- indeholder:

6* 3 cl special udvalgte gin med dertilhørende, garnish og botanicals

Programmet tilgår….

 

Selve LIVE streamingen vil forgår her:

Tilmeld dig facebook-begivenheden her og følg med ‘behind the scenes’ og det er også her, at du vil finde selve LIVE streamingen. Kan du ikke deltage på selve dagen, så lægger videoen efterfølgende frit tilgængelig på Vault of Spirits Danmarks Facebook-side.

 

Sådan vil vores Virtuelle Ginsmagning – PÅSKEFROKOSTEN – komme til at foregå

Du køber et ginsmagningssæt her og vi fremsender en pakke til dig der indeholde de gins, tonics, garnish & botanicals, som vi skal nyde til den virtuelle ginsmagning – PÅSKEFROKOSTEN. D. 26. marts kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Danmarks Facebook-side.

Her afholder vi en “ualmindelig” god Ginsmagning med gode historier, brugbar viden og sjove konkurrencer – og du kan sidde derhjemme, i sommerhuset, på båden eller hvor du allermest har lyst og følge med og smage på de samme gins som os, samtidig.
Har du spørgsmål kan du skrive dem i kommentarfeltet og vi vil svare på det løbende.

Fødevaregodkendte smagssæt

Hos Vault of Spirits er vi MEGET stolte over at være Fødevaregodkendte – Det betyder nemlig at vi ALTID kan stå 100% inde for vores produkter og tilbyde vores fantastiske deltagere den sikkerhed, at vores smagssæt er produceret under ordentlige forhold. Se vores kontrolrapport lige her.

 

Det med småt, skrevet med stort:
Vores ginsmagnings-sæt skal produceres efter angivne regler og de bliver først sendt ud efter d. 10. februar 2021 – køber du andet på siden, f.eks. en flaske gin, vil denne først blive sendt ud sammen med dit ginsmagningssæt. Skal du bruge den ønskede flaske før, bedes du derfor købe dette i en separat ordre.

© Vault of Spirits – Smagning

Din pris

DKK 299,00

Din pris

DKK 299,00

FÅ 10% RABAT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit føste køb

*Gælder ikke smagninger og nedsatte varer.

Sommerpause

Vi tager en lille sommerpause: Vault of Spirits modtager ordrer som altid, men sender først pakkerne afsted d. 23. juli