Skip to content

Drinks & Music d. 20. februar kl. 19.30

Destilleri
Danmark

Drinks & Music – vi gør det igen!

Hvor lang tid siden er det, at du har drukket fantastisk gode drinks, hørt høj musik og danset rundt??? Savner du det ligeså meget som os? Så kom og vær med til Drinks & Music! Vi leverer en helhedsoplevelse hjem til dig! I DIN stue!

Vi serverer drinken og den gode musik til Drinks & Music

D. 20. februar går vi virtuelt med et BRAG af en fest! – hjemme i din stue! Vi serverer dine drinks og SoundEvent leverer den gode musik og et eksklusivt setup!

Alt du skal gøre er at gøre dig klar til fest – i din egen stue.

Vi smager på drinks af den højeste kvalitet, mens vi danser til lækker 80’er, 90’er og 00’er musik – og du danser selvfølgelig med, hjemme fra stuen.

Sådan vil Drinks & Music foregå

Du køber dit smagssæt lige her – og lørdag d. 20. februar kl. 19.30 deltager du ved vores virtuelle streaming event – hvor SoundEvent står for den sublime musik og Benedikte & Daniel fra Vault of Spirits serverer 6 forskellige og fantastiske drinks med kvalitet i højsædet!

Har du deltaget ved et at vores virtuelle smagninger vil du opleve at Drinks & Music er et helt andet format. Mere musik – mindre nørderi. Meeen, vi kommer selvfølgelig ind på hvad vi drikker, hvordan vi mixer og hvorfor.

Men hvad er det helt præcis det er der skal ske?

Vi rydder Vaulten til ære for DJ, lys og lydmæssige udtryk – så vi kommer klart og godt igennem og ud i din stue! SoundEvent ankommer med DJ – professionelt setup af høj kvalitet og streamer festen over Twitch. Samtidig med den gode musik, serverer vi 6 super lækre drinks med mix og garnish.
Dvs. vi sender et smagssæt ud til dig, som vi sammen skåler i – når vi går live d. 20. februar kl. 19.30. Benedikte fra Vault og Spirits vil guide jer igennem hvilke drinks vi drikker, med hvilke mix, garnish osv. Vær opmærksom på, at vi kører mere musik – mindre nørderi.

Hop i din flotteste kjole, dit pæneste puds og de nyeste bedste dansesko – så bringer vi en SKØN aften hjem til dig – på allermest coronavenlige manér!

Aftenens program:

  1. Velkomstdrink Sparkling Curacao: 3 cl. Giffard Curacao Triple Sec Premium, 40% med dertilhørende mixer
  2. Gin & Tonic: 3 cl. Yuzo, That Boutique-y Gin, 46% med dertilhørende tonic og garnish.
  3. PampleGin: 3 cl. Berto Gin, 43% + 3 cl. Giffard Pamplemousse Liqueur, 16% med dertilhørende garnish, botanicals og mixer.
  4. Blue Lagoon: 3 cl. Pure Green Vodka, 40% + 3. cl Blue Curacao Liqueur, 23% dertilhørende  mixer og garnish.
  5. Gin & Tonic: 3 cl. Herbie Pink Gin, 37.5%, med dertilhørende tonic, garnish og botanicals.
  6. Original Dark’n’Stormy: 3 cl Gosling Black Seal Rum, 40% og dertilhørende orginal mixer.

Et smagssæt til aftenen er beregnet til én enkelt person. Sættet indeholder 6* 3 cl. spiritus med dertilhørende mixers og garnish m.m.

Lidt mere om twitch

Twitch.tv er en side for live streams og for at kunne spille noget fantastisk musik vil eventet foregå over twitch.tv – Det er meget simpelt at anvende og det er ikke nødvendigt at oprette en bruger. Vi lægger et link op på Facebook begivenheden og det er dét link du skal tilgå. Helt simpelt.

Fødevaregodkendte smagssæt

Hos Vault of Spirits er vi MEGET stolte over at være Fødevaregodkendte – Det betyder nemlig at vi ALTID kan stå 100% inde for vores produkter og tilbyde vores fantastiske deltagere den sikkerhed, at vores smagssæt er produceret under ordentlige forhold. Se vores kontrolrapport lige her.

 

Det med småt, skrevet med stort:

Vores smagssæt skal produceres efter angivne regler og de bliver (formentlig) først sendt ud efter d. 25. januar – køber du andet på siden, f.eks. en flaske gin, vil denne først blive sendt ud sammen med dit smagssæt. Skal du bruge den ønskede flaske før, bedes du derfor købe dette i en separat ordre.

 

 

Din pris

DKK 349,00

Din pris

DKK 349,00

FÅ 10% RABAT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit føste køb

*Gælder ikke smagninger og nedsatte varer.

Sommerpause

Vi tager en lille sommerpause: Vault of Spirits modtager ordrer som altid, men sender først pakkerne afsted d. 23. juli