Skip to content

Virtuel Whiskysmagning d. 29. januar 2021 kl. 20.30

Danmark

Årets første virtuelle whiskysmagning

Vi springer selvfølgelig ikke ind i det nye år uden at afholde en virtuel whiskysmagning i Januar. Januar er lang, dagene er korte, regnfyldte, snefyldte og meget, meget kolde. Derfor skal vi da have noget at se frem til i den lidt særlige mdr. nemlig en virtuel whiskysmagning.

14 succesfulde virtuelle smagninger har vi bag os når vi tænder for kameraret og serverer de skønneste dramme d. 29. januar 2021 kl. 20.30. Sammen med Daniel ‘The Whisky Viking‘ serverer vi 6 specielt udvalgte whiskyer, hvor kvalitet og smag er i højsædet!

D. 29. januar kl. 20.30 afholder vi virtuel whiskysmagning – vi streamer LIVE på Facebook.

Programmet er ikke lagt endnu, men I kan tro at vi er i fuld sving med at søge og finde det ‘perfekte program’. Så vi lover at det bliver godt – og snarest kommer på plads.

Sådan kommer vores Virtuelle Whiskysmagning d. 29.januar til at foregå

Du køber et whiskysmagnings-sæt her og vi fremsender en pakke til dig, der indeholder de de 6 forskellige whiskyer, som vi skal smage. Lørdag d. 29. januar 2020 kl. 20.30 går vi LIVE på Facebook via Vault of Spirits Facebook-side.

LIVE på siden afholder vi en “almindelig” (host host) whiskysmagning med gode historier og  brugbar viden – imens sidder du alene, sammen med dine venner, din familie, dine gæster i din stue og følger med og smager på de samme whiskyer som os.

 

Hvordan foregår det helt præcist med sådan en Whiskysmagning på Facebook?

Ved at Trykke her – kan du faktisk se optagelse fra vores Virtuelle Whiskysmagning vol. 2 (vores 11. virtuelle smagning), som vi afholdte d. 10. oktober.

Det med småt, skrevet med stort:
Vores whiskysmagnings-sæt bliver sendt ud fra uge 51 (så når den frem til jul)- køber du andet på siden, f.eks. en flaske whisky, vil denne først blive sendt ud sammen med dit whiskysmagnings-sæt. Skal du bruge den ønskede flaske før, bedes du derfor købe dette i en separat ordre.

© Vault of SpiritsSmagning

Din pris

DKK 299,00

Din pris

DKK 299,00

FÅ 10% RABAT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit føste køb

*Gælder ikke smagninger og nedsatte varer.

Sommerpause

Vi tager en lille sommerpause: Vault of Spirits modtager ordrer som altid, men sender først pakkerne afsted d. 23. juli