At være passioneret for fin spiritus er en livsstil

Vault of Spirits - vi åbner bankboksen op

Hos Vault of Spirits elsker vi gode flasker! Vi elsker de spændende, dem med historie, dem med år på bagen og dem der bare smager godt.

I juni 2019 gik vi online med en lille webshop og da vi d. 27. marts 2020 lancerede Danmarks første virtuelle ginsmagning tog det fart og vi blev en landskendt shop og spiritus-eventmaker.

Vi har skabt et oplevelsesunivers af fantastisk spiritus, hvor vi vægter historien, formidlingen af det vi hælder i glasset, smil og personlige service – fysisk såvel som online.

Leder du efter en fysisk eller virtuel smagning, en whisky investering, et samleobjekt, forkælelse til en du holder af; eller blot en dram du kan sidde og nyde i hjørnet i den store lænestol, så tag et kig i vores bankboks. Du finder den helt sikkert her.

Får du brug for hjælp, råd og vejledning er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den helt rigtige flaske for dig, hvad end det er whisky, rom, gin, armagnac eller portvin.

 

Vi har åbent i vores showroom HVER lørdag

Kom forbi vores Showroom i Holbæk – på Tåstrup Møllevej 17, 4300 Holbæk.

Åbningstider i Showroomet: Macallan Gold - Whisky - Benedikte Lennert Christensen - foto

Lør.: 10.00-15.00

** Fastlagte lørdage hvor der er lukket i Vaulten på Tåstrup Møllevej 17, 4300 Holbæk.
Helligdage, juleaftensdag, 1. januar.

Daniel René Christensen

Whisky-entusiasten

Jeg hedder Daniel (aka The Whisky Viking) og jeg er fuldstændig tosset med whisky. Jeg samler på det, jeg drikker det, jeg studerer det, jeg læser om det og jeg investerer penge i det. Nåh ja, og så skriver jeg om det på min anmelderblog thewhiskyviking.com. Nu arbejder jeg endelig også med det. Jeg har rejst rigtig meget i Skotland og jeg har besøgt over 70 destillerier i Whisky-øjemed. Så på trods af mine forholdsvis unge år i Whiskybranchen har jeg fået opbygget en enorm viden og en stor passion for, ikke kun whisky, men også andre finere spiritusser. Jeg kan rigtig godt lide processen, historien og kærligheden der ligger bag destilleringen af spiritus. Hver flaske, sin historie. Og det er en historie, jeg rigtig gerne vil dele ud af af, her hos Vault of Spirits.