fbpx Skip to content

Kategori: Månedens flasker

Vi åbner Vaulten og præsenterer hermed Månedens flasker. Specielt udvalgt Whisky, Rom og Gin, som vi sætter fokus på, for at åbne dine øjne indenfor en verden af eksklusiv og lækker spiritus.

Vi åbner Vaulten og præsenterer Månedens Flasker. Hos Vault of Spirits hylder vi udvalgte flasker hver måned. Det gør vi ved at sætte ekstra fokus på specielt udvalgte Whisky-, Rom-, Gin- og Portvinsflasker.

Ved Månedens Flasker vil prisen være skarp, eller der vil høre en ekstra lille oplevelse med. Det er meget forskelligt, hvad den ekstra oplevelse indebærer. Men det kan være alt fra håndlavede romkugler, glas og samples til ekstra tonics, garnish eller Gin & Tonic nødder.Tranquebar Månedens Gin

En ting er dog sikkert; Månedens Flasker handler ALTID om at åbne dine øjne indenfor en verden af lækker og eksklusiv spiritus.

Månedens Flasker vil altid ændre sig fra måned til måned og de primære kategorier vi kører i er Månedens Whisky, Månedens Rom, Månedens Gin & Månedens Portvin. Men hold øje… Måske der snart kommer en ny “Månedens flaske”-kategori.

Månedens Flasker introducerer dig til en verden af Whisky, en verden af Rom, en verden af Gin og en verden af Portvin. Vi forkæler med lidt ekstra godt, der passer til de pågældende flasker.

© Vault of Spirits

Kategori: Månedens flasker

Viser 1–18 af 29 resultater

FÅ 10% RABAT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit føste køb

*Gælder ikke smagninger og nedsatte varer.

Sommerpause

Vi tager en lille sommerpause: Vault of Spirits modtager ordrer som altid, men sender først pakkerne afsted d. 23. juli