fbpx Skip to content

Botica Small Batch Orange Gin, 37.5%

Spanien
Type
Orange Gin
ABV
37.5%
Flaskestørrelse
70 cl

Botica Orange Gin

Botica Orange Gin bringer dine smagssanser hele vejen ned til de saftigste og sødeste solmodne Valencia-appelsiner med et friskt pust af citrus.

Udover at smage fantastisk af sydens varmeste og saftigste frugt, Valencia appelsiner, så smager denne Botica Orange Gin også af enebær, koriander, kardemomme og humle. Som ginnen er destilleret på.

Botica Orange Gin er en ”small Batch” Gin, hvilket betyder at den bliver den produceret i små portioner.  Botica Orange Gin flasker kommer i flotte og spændende nummererede flasker.

Hvad skal jeg blande i min Botica Orange Gin?

Botica Orange Gin smager fantastisk med:

Folkington’s Sicilian Lemonade

Folkington’s Indian Tonic Water

Fever-Tree Mediterranean

Hvad er blandingsforholdet?

Hvor meget gin? Hvor meget tonic?

Ca. 1 del gin og 2 del tonic. Men du kan altid smage dig frem og se hvad du selv bedst kan lide. Gå forsigtigt til værks. Det er nemmere at tilføje lidt mere tonic – end at hive tonicen op ad drinken igen.

Botica gin med historie

Botica Orange Gin er i en søskendeflok på 3. Dens to søskende er Botica Redberries Gin og Botica London Dry Gin.

Det er den belgiske Christopher Heirwegh fra Antwerpen der står bag disse 3 skønne gins. Botica Orange Gin, Botica Redberries Gin og Botica London Dry Gin.
I begyndelsen af det 19. Århundrede havde hans familie en urtebutik I Antwerpen. Her solgte de en lokal spiritus med en hemmelig opskrift.

Opskriften hed “De Meesterlijke Formule” og Christopher, der i mange år har produceret cava i Spanien, kunne kun se muligheder i at skabe nyt liv til den gamle historie og opskrift og skabe denne ginserie. Det lykkedes ham og det lykkedes ham godt. Smag selv.

Vil du følge os i vores iværksætter eventyr så følg os på vores facebook side Vault of Spirits Danmark, hvor du vil se meget mere til denne Botica Orange Gin.

© Vault of Spirits – Gin

Din pris

DKK 269,00

Din pris

DKK 269,00

FÅ 10% RABAT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit føste køb

*Gælder ikke smagninger og nedsatte varer.

Sommerpause

Vi tager en lille sommerpause: Vault of Spirits modtager ordrer som altid, men sender først pakkerne afsted d. 23. juli