Skip to content

Bathtub Gin, Sloe Gin, 33.8%

50 cl.

Glem ALT om portvin til din rislamande og GLÆD dig til at skylle den cremede mandel/vanille dessert ned med lige præcis denne frugtige Slåen Gin.

Gin til min rislamande? Ja! Det kan du tro! Men ikke en hvilken som helst gin. Det skal være denne Bathtub Sloe Gin, der med ét vil bane sig vejen ind til dit ellers fyldte julehjerte.

Hver enkelte Bathtub Sloe Gin indeholder et halvt kilo af de fineste, lækreste og varmeste slåen bær. Der sammen med enebær, kanel, kardemomme og appelsinskal gør denne sloe gin mere varm og frugtig, faktisk helt kirsebær lækker, end alle de andre sloe gins.

Når denne Bathtub Sloe Gin rammer din næse byder den dig varmt velkommen i en duft af marcipan og enebær, der ligeså stille bliver skyllet over af krydret kanel og nelliker.
Bathtub Sloe Gin vækker dine smagsløg stille og roligt med en skøn og harmonisk smag af mandel og bær. Hvor mandlen ligeså stille fordufter, forbliver bærrene i en tyk og smagsfuld sødme med et afsluttende hint af vanilie og lidt syrligt citron.

Din pris

DKK 330,00

Din pris

DKK 330,00

Relaterede produkter

FÅ 10% RABAT

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og få 10% rabat på dit føste køb

*Gælder ikke smagninger og nedsatte varer.

Get 10% discount

Sign up for our newsletter here and get a 10% discount on your first purchase.

*Does not apply to tastings and discounted items.