At være passioneret for fin spiritus er en livsstil

Vault of Spirits - vi åbner bankboksen op

Hos Vault of Spirits elsker vi gode flasker! Vi elsker de spændende, dem med historie, dem med år på bagen og dem der bare smager godt. Vi ved også godt, at der er mange ude i den store verden der har det præcis ligesom som os og derfor vælger vi at åbne vores bankboks op og sælge ud af vores fine, eksklusive og sjældne flasker. Om end du leder efter en god investering, et samleobjekt, forkælelse til en du holder af eller blot en dram du kan sidde og nyde i hjørnet i den store lænestol, så tag et kig i vores bankboks. Du finder den helt sikkert her. Får du brug for hjælp, råd og vejledning er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den helt rigtige flaske for dig.

Benedikte Lennert Christensen

Pakke-webside-kundeservice-indkøber-alt-det-administrative-entusiasten

Hej 🙂 Jeg hedder Benedikte, jeg er i start 30’erne og jeg er gift med selveste The Whisky Viking. Og når man som mig, har været sammen med en mand som ham i mange år, så kan jeg altså ikke komme udenom, at det har vækket min interesse for finere flasker. Man kan måske næsten sige at jeg har fået det ind med badevandet herhjemme. Heldigvis elsker jeg også alt det administrative der ligger bag ved sådan en webshop og det er her min styrke er. Desuden er det mig der pakker jeres varer godt ind og sørger for at de sendes trygt og godt afsted til jer. Min største opgave er selvfølgelig at I er glade og tilfredse kunder her hos Vault of Spirits.

Daniel René Christensen

Whisky-entusiasten

Jeg hedder Daniel (aka The Whisky Viking) og jeg er fuldstændig tosset med whisky. Jeg samler på det, jeg drikker det, jeg studerer det, jeg læser om det og jeg investerer penge i det. Nåh ja, og så skriver jeg om det på min anmelder blog thewhiskyviking.com. Nu arbejder jeg endelig også med det. Jeg har rejst rigtig meget i Skotland og jeg har besøgt over 70 destillerier i Whisky-øjemed. Så på trods af mine forholdsvis unge år i Whiskybranchen har jeg fået opbygget en enorm viden og en stor passion for, ikke kun whisky, men også andre finere spiritusser. Jeg kan rigtig godt lide processen, historien og kærligheden der ligger bag destilleringen af spiritus. Hver flaske, sin historie. Og det er en historie, jeg rigtig gerne vil dele ud af af, her hos Vault of Spirits.

Janus Parslov

Rom-entusiasten
Jeg hedder Janus og jeg er rom-manden! Jeg er 35 og jeg har interesseret mig for rom siden starten af 20’erne. I den tid har jeg nået at smage rigtig, rigtig meget rom og jeg har samtidig rejst meget i rommens verden. Jeg siger aldrig nej tak til at smage en god dram af den ene eller anden slags, men rom er uden tvivl min store passion. Det er alle de mange forskellige lande, dyrkninger og destilleringer jeg finder intressant og spændende. Jeg kan tale om det i timevis og afholder derfor også romsmagninger i ny og næ.